Ilmastopropaganda myrkyttää mielet

Keskiviikkona 1.9.2010 Yhdysvaltojen Marylandissa, Silver Springin kaupungissa koettiin kauhun hetkiä, kun muuan James Lee, ympäristöaktivisti, hyökkäsi Discovery-tv-kanavan rakennukseen ja otti panttivankeja aseella uhaten. Herra Lee oli omien sanojensa mukaan kokenut ”herätyksen” nähtyään entisen varapresidentin Al Goren ympäristödokumentin ”Epämiellyttävä totuus”.

Hyökkääjä esitti vaatimuksinaan manifestin, jonka käännän kokonaisuudessaan tähän artikkeliin osoittaakseni ympäristö- ja ilmastopropagandan äärimmäisimmät ja surullisimmat seuraukset ihmisten mielenterveydelle. Samaa sarjaahan ovat muiden muassa maaliskuussa Argentiinassa kaksi lastaan ja sitten itsensä ampunut pariskunta, joka pelkäsi väitettyä ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta, sekä tietenkin oma Pekka-Eric Auvisemme, jonka teot Jokelassa olivat niin ikään vahvasti malthusialaisen ja ”syväekologisen” ajattelun värittämät.

Silver Springin tilanne laukesi, kun poliisi ampui hyökkääjän. Ainakin yksi räjähde laukesi tilanteessa. Panttivangit säästyivät vammoitta. Annan puheenvuoron herra Leelle.

* * *
Discovery-kanavan ON PAKKO uutisoida maailmalle sitoumuksensa pelastaa planeetta sekä tehdä seuraavat asiat VÄLITTÖMÄSTI:

1. Discovery-kanavan sekä sen kumppanikanavien ON PAKKO tehdä päivittäisiä televisio-ohjelmia parhaaseen katseluaikaan perustuen Danielin Quinnin kirjan ”My Ishmael” sivuihin 207-212, joilla kerrotaan ratkaisuista planeetan pelastamiseksi samaan tapaan kuin teollinen vallankumous tehtiin, ihmisten rakentaessa toistensa kekseliäiden ideoiden päälle. Huomiota on annettava sille, kuinka ihmiset voivat elää ILMAN, että he synnyttävät lisää likaisia ihmislapsia, sillä jokainen uusi ihminen jatkaa saastuttamista ja on saastetta. Kisailuohjelmaformaatista tulisi järjestää kilpailu. Ehkä myös foorumeita, joissa puhuvat johtavat tiedemiehet, jotka ymmärtävät ja hyväksyvät Malthus-Darwinilaisen tieteen ja väestön liikakansoituksen ongelman. Tehkää molemmat. Tehkää kaikkea kunnes jokin TOIMII ja luonnollinen maailma alkaa parantua ja ihmisyhteiskunnan rakentaminen LOPPUU ja käännetään ympäri! TEHKÄÄ SIITÄ KIINNOSTAVAA JOTTA IHMISET KATSOVAT JA TOTEUTTAVAT RATKAISUJA!!!!

2. Kaikkien Discovery Terveys-TLC -kanavan ohjelmien on lopetettava yhdenkään uuden loismaisen ihmisvauvan synnyttämiseen kannustaminen ja noiden tekojen valheellinen ihannointi. Noiden ohjelmien sijasta tulee lähettää ohjelmia, joissa kannustetaan ihmisiä sterilisaatioihin ja hedelmättömyyteen. Kaikkien aiempien synnytysmyönteisten ohjelmien on nyt painostettava ihmisten synnyttämisen lopettamisen suuntaan, ei sen kannustamiseen.

3. Kaikkien Sotaa ja sotateknologiaa esittelevien ohjelmien on loputtava. Ei ole enää mitään järkeä mainostaa joukkotuhoaseita. Sen sijaan, puhukaa eri tavoista purkaa yhteiskunta ja keskittykää viestiin RATKAISUJEN löytämisestä globaalin sotilaallisen konfliktin selvittämiseksi. Toistan, ratkaisuja ratkaisuja sen sijaan että toistetaan samoja vanhoja sotia uusilla aseilla. Lisäksi, pitäkää poissa valheelliset rauhanliikkeet. Ne ovat valehtelijoita ja huijareita eikä niillä ole todellista aikomusta lopettaa sotia. KAIKKI NIISTÄ OVAT HUIJAUSTA! Yhtäältä, ne väittävät haluavansa lopettaa sodat, toisaalta ne vaativat ihmisväestön kasvua. Toisen maailmansodan aikaan oli 2 Miljardia ihmistä ja sodan jälkeen ihmiset päättivät, että väkiluvun kolminkertaistaminen takaisi rauhan. WTF ??? TYHMYYTTÄ! LISÄÄ IHMISIÄ TARKOITTAA LISÄÄ SOTAA!

4. Sivilisaation on paljastettava olevan törkyä, jota se on. Sitä, ja kaikkea sen inhottavaa uskonnollis-kulturaalisia juuria ja ahneutta. Lähettäkää tätä viestiä, kunnes planeetan saaste vähenee ja ihmiskunnan väkiluku menee alas! Tämä on teidän velvollisuutenne. Jos ajattelette, että se ei ole, niin menkää vittuun tältä planeetalta! Hengittäkää Öljyä! Se on jokaisen elävän velvollisuus mitä muuta varten he olisivat olemassa??

5. Maahanmuutto: on kehitettävä Ohjelmia löytämään ratkaisuja KAIKEN maahanmuuttosaasteen ja sitä seuraavan ankkurilapsisaastan pysäyttämiseksi. Löytäkää ratkaisuja sen pysäyttämiseksi. Vedotkaa maailman ihmisiin, jotta he kehittäisivät ratkaisuja sen pysäyttämiseksi kokonaan ja pysyvästi. Löytäkää ratkaisuja näille maille jotta ne lakkaavat lähettämästä lisääntyviä ihmisiään Yhdysvaltoihin ja maailmaan etsimään töitä ja sitten tekemään lisää epätoivottuja saastevauvoja. ETSIKÄÄ HEILLE RATKAISUJA PYSÄYTTÄMÄÄN HEIDÄN LISÄÄNTYMISENSÄ JA SEN ILJETTÄVÄN SAASTAN MAASTAVIENNIN! (Ensimmäinen Maailma tukee Kolmannen Maailman väestönkasvua ja nuo ihmisperheet menevät sinne missä ruoka on! Heidän on lopetettava tekemestä uusia ihmisiä etsimään olemattomia töitä!)

6. Löytäkää ratkaisuja ilmaston lämpenemiseen. Autojen saasteet, kansainvälinen kauppa, tehtaiden päästöt ja koko halvatun ihmiskunnan talous. Löytäkää keinoja jotta ihmiset eivät rakenna enää lisää talosaastetta joka tuhoaa ympäristöä tehdessään tilaa lisääntyvälle ihmissaasteelle! Etsikää ratkaisuja niin että ihmiset lopettavat lisääntymisen sekä Öljyn käytön, jotta ilmaston lämpeneminen ja planeetan tuhoutuminen voidaan PERUUTTAA!

7. Luokaa ohjelmia joissa mainitaan Malthusilainen tiede siitä kuinka ruoantuotanto johtaa Ihmisrodun liikakansoitukseen. Puhukaa Evoluutiosta. Puhukaa Malthusista ja Darwinista kunnes se uppoaa typerien ihmisten päähän niin että he tajuavat sen!!

8. Planeetan pelastaminen tarkoittaa sitä, että pelastetaan se mitä on jäljellä villistä luonnosta vähentämällä ihmisväestöä. Se tarkoittaa sitä, että pysäytetään ihmisrotu lisääntymästä ja tekemästä yhtään lisää inhottavia ihmisvauvoja! Te olette media, te voitte tavoittaa tarpeeksi ihmisiä. Se on teidän velvollisuutenne, koska tavoitatte niin paljon mieliä!!!

9. Kehittäkää tv-ohjelmia, jotka korjaavat ja purkavat vaarallisen Yhdysvaltalaisen maailmantalouden. Etsikää ratkaisuja heidän tuhoisaan Ponzi-Casino -talouteensa ennen kuin he vievät maailman uuteen ydinsotaan. [toim.huom. kaiken paskan seassa jotain järkeäkin!]

10. Lopettakaa kaikki ihmisten synnyttämistä ihannoivat ohjelmat kaikilta kanaviltanne ja TLC:ltä. Lopettakaa ”Tulevaisuuden aseet” -ohjelmat tai vaihtakaa niiden dialogi tuomitsemaan ihmiset näiden hankkeiden takana niin että ohjelmista tulee paljastuksia eikä mainoksia Aseiden myynnille ja kehitykselle!

11. Te tulette myös etsimään ratkaisuja työttömyyteen ja asunnottomuuteen. Kaikki nämä työttömät ihmiset saavat minut ajattelemaan että USA on menossa kohti lisää sotaa.

Ihmiset ovat kaikista tuhoisimpia, törkyisimpiä ja saastuttavimpia olentoja täällä ja ovat romuttamassa sen mitä planeetasta on jäljellä väärine moraaleineen ja lisääntymiskulttuureineen.

Jokaista syntyvää ihmistä kohti EEKKEREITÄ villieläinten metsiä täytyy muuttaa peltomaaksi sen uuden lisäyksen ruokkimiseksi kyseisen uuden ihmisen 60-100 VUODEN eliniän ajaksi! TÄMÄ ON METSÄN ELÄINTEN KUSTANNUKSELLA!!!! Kaiken ihmisten lisääntymisen ja viljelyn on loputtava!

On jokaisen velvollisuus suojella asuttamaansa planeettaa olemalla tekemättä yhtään litää lapsia, jotka jatkaisivat heidän sairaita tapojaan. Lapset edustavat TULEVAISUUDEN katastrofaalista saastuttamista siinä missä heidän vanhempansa ovat nykyistä saastetta. EI ENEMPÄÄ VAUVOJA! Väestönkasvu on todellinen kriisi. Jokainen Yhdysvalloissa syntyvä lapsi tulee käyttämään 30-1000 kertaa enemmän resursseja kuin Kolmannen Maailman lapsi. On kuin pariskunta hankkisi 30 vauvaa vaikka niitä on vain yksi! Jos Yhdysvallat menevät tähän suuntaan niin ehkä myös muut maat tekevät niin!

Lisäksi, sota on pysäytettävä. Ei siksi, että se olisi moraalisesti väärin, vaan modernien aseiden muille olennoille aiheuttaman katastrofaalisen ympäristöhaitan vuoksi. ETSIKÄÄ RATKAISUJA AIVAN KUTEN KIRJA SANOO! Ihmisten pitäisi olla kekseliäitä. KEKSIKÄÄ, PERKELE!!

Maailma tarvitsee TV-ohjelmia, jotka KEHITTÄVÄT ratkaisuja ihmisten aiheuttamiin ongelmiin, eivätkä tyhmennä ihmisiä tuhoamaan maailmaa. Eikä kannustamaan heitä tekemään lisää ympäristölle haitallisia ihmisiä.

Ympäristön ja jäljellä olevan lajien monimuotoisuuden pelastaminen on nyt teidän ajatusmallinne. Mikään ei ole tärkeämpää kuin niiden pelastaminen. Leijonien, Tiikereiden, Kirahvien, Elefanttien, Sammakkoisten, Kilpikonnien, Apinoiden, Pesukarhujen, Koppakuoriaisten, Muurahaisten, Haiden, Karhujen, ja, tietysti, Oravien.

Entä ihmiset? Planeetta ei tarvitse ihmisiä.

Teidän TÄYTYY TIETÄÄ että ihmissaaste on kaiken saasteen ja maailman ongelmien takana, ja SILTI te kannustatte juuri päinvastaista sen sijaan että lannistaisitte ihmisten kasvua ja lisääntymistä. Varmasti teidän TÄYTYY JO ENNESTÄÄN TIETÄÄ tämä!

Haluan, että Discovery Communications lähettää kaikilla kanavillaan maailmalle niiden uuden ohjelmiston ja haluan todisteita, että he tekevät niin. Haluan uusien ohjelmien alkavan kysymyllä yleisöltä kekseliäitä ideoita maailman ja sen jäljellä olevan villieläimistön pelastamiseksi.

Nämä ovat Leen vaatimukset ja sanat.

* * *

Luethan myös Thomas Fullerin kirjoituksen Stop the Hysteria, joka käsittelee samaa tapausta. Alarmistit, kätenne ovat veressä. Sanoutukaa irti ilmastopelottelusta ja lopettakaa se itse. Nyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.