Israel on roistovaltio — mutta niin ovat kaikki muutkin

En tunnusta Israelin valtiota, enkä myöskään Palestiinaa, Libanonia, Turkkia, Jordaniaa, Irakia, Irania, Saudi-Arabiaa ja niin edelleen. Kaikilta valtioilta puuttuu koko niiden väitetysti edustaman väestön vapaaehtoinen hyväksyntä ja lisäksi kaikki valtiot ovat ottaneet itselleen enemmän ”oikeuksia” kuin niiden väitetysti edustamilla väestöillä kollektiivisesti on. Nämä ja kaikki muut valtiot ovat ”lain nimessä” maantieteellisessä monopoliasemassa toimivia rikollisorganisaatioita eivätkä yhtään mitään muuta.

Gazaan matkalla ollut avustuslaivue oli kansainvälisillä, ei kenenkään vesillä, kun Israel-nimisen rikollisorganisaation kommandot hyökkäsivät laivojen kimppuun. Jos tämä olisi koko tarina, gazalaisilla ja heidän avustajillaan olisi moraalinen etu Israeliin nähden, hehän vain pyrkivät elämään rauhassa ja auttamaan toinen toistaan suuren ja voimakkaan rikollisorganisaation ikeen alla, eikö niin?

Väärin. Palestiinalaiset haluavat laillistaa oman rikollisorganisaationsa. He eivät halua elää rauhassa, vaan he haluavat korvata Israelin sorron omalla sorrollaan. Mikä vielä pahempaa, he ja heidän tukijansa haluavat viime kädessä ajaa juutalaiset Välimereen. Siis eivät ainoastaan tuhota kilpailevaa rikollisorganisaatiota, vaan tuhota massoittain tavallisia ihmisiä.

Jos siis moraalinen etu voisi tässä mafiasodassa olla kenenkään puolella, se voisi hetken käväistä israelilaisten puolella, koska nämä pääsääntöisesti haluaisivat elää rauhassa eivätkä olisi ajamassa muita mereen, ellei heitä vastaan hyökättäisi, mutta hyvin pian moraalinen etu oksentaisi ja poistuisi pahoinvoivana siltäkin puolelta.

Toivon rauhaa Lähi-itään ja tietenkin koko maailmaan. Sitä me emme valitettavasti näe niin kauan kuin valtiot monopolirikolliset kiistelevät keskenään maa-aloista ja verotusoikeuksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.