Löysin lätkämailakäyrän!

visits-hockeystick.png

Kuvassa blogini kävijätilasto viimeiseltä reilulta viikolta. Selvä lätkämaila! Leikkasin kuvasta tosin aiemman historian pois, koska sieltä löytyy korkeampiakin lukuja, jotka olisivat lätkämailan heti romuttaneet. Viimeinen pallukka on eiliseltä, jolloin kerroin CRU-vuodosta ensimmäisten joukossa Suomessa. Kirjoitin aiemmin tänään hieman yhteenvetoa aiheesta tänne.

LISÄYS: Huomasin, että tämä lätkämailakirjoitus piilotti tuon äskeisen kirjoitukseni CRU-vuoto — ei savuava ase vaan sienipilvi? blogipalvelun etusivulta. Lukekaahan myös se, vaikka sen näkyvyys alentuikin tämän kirjoituksen myötä rutkasti! (Tämän päivityksen vuoksi muutin tämän kirjoituksen aikaleimaa 21 minuuttia eteenpäin.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.