Seurantaa ja kortteja

Kirjoitin taannoin kaljakelluntatapahtuman keskustelupalstan pitäjien saamasta syytteestä. Onneksi käräjäoikeudessa järki voitti ja syytteet hylättiin (US). Joskus näinkin.

Sitten ilmoitusluontoista asiaa taas. Liberaalien kannattajakortteja kerätään jälleen Helsingissä ensi sunnuntaina 22.11. klo 11:30-16:00 Asema-aukiolla. Kerääjät tunnistaa valkoisesta Liberaaliteltasta. Sinne vain paikalle täyttämään kortteja ja juttelemaankin.

Itse en ole tosin paikalla tälläkään kertaa (perheelläni on sunnuntaiksi laskettu muuta menoa, tiedotan sen asian toteutumisesta sitten jälkikäteen tarkemmin. Nopeimmin ajantasainen tieto tulee löytymään twitteristäni.) ja pahoittelen, mikäli joku sai viime viikolla tiedottamisestani sellaisen virheellisen kuvan, että olisin viime lauantaina ollut Helsingissä kortteja keräämässä.

Pitää yrittää saada Liberaaliteltta käymään vaihteeksi myös täällä Jyväskylässä, kunhan aikataulut antavat myöten, ja toki myös muissa kaupungeissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.