Liberaalien korttikampanja Helsingissä

Koska asiasta on tämän blogin kommenteissa kyseltykin, tiedoksi, että Liberaalien äskettäin aloitetun kannattajakorttikampanjan ensimmäinen virallinen tilaisuus on lauantaina 14.11. klo 11:00 - 16:00 Kolmen sepän aukiolla (tai Asema-aukiolla, jos edelliselle ei mahdu).

Kannattajakorttikampanjan edistymistä voi muuten seurata kartalla (Google Maps) sekä RSS-uutissyötteenä (jos joku muuten keksii miksi Google Reader ei osaa päivittää tuota syötettä, niin saa vinkata; Firefox ainakin osaa, mutta jonkun virheen varmaan olen tehnyt). Kampanjan käynnistyminen on ollut kieltämättä vähän hidasta, mutta uskon kyseessä olevan pelkän alkukankeuden.

Kortteja kerättäviksi tilanneet vapaaehtoiset voisivat muuten pikkuhiljaa alkaa palautella ensimmäisiä eriä puoluesihteerille (Liberaalit ry, PL 1146, 00101 HELSINKI). Itse olen ottanut tavoitteeksi kahden kortin keräämisen jokaisena arkipäivänä ja aika hyvin olen siihen päässytkin, eikä aikaa kulu kerralla kuin 5-15 minuuttia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.