Kannatus kartalle! (Ja paperille myös.)

Liberaalien kannattajakorttikeräystä ollaan nyt polkaisemassa käyntiin. Maanantaina keskusteltiin asiasta mukavalla porukalla videokonferenssina Jyväskylässä ja Helsingissä. Palaverin lopputulemana allekirjoittanut vetää Jyväskylän eli Keski-Suomen korttikeräystä ja Ville Suvisuo vastaa Helsingin keräystiimistä. Puoluesihteeri Jari Metsälä puolestaan on koko kampanjan vetäjä.

Samalla avattiin korttikartta eli kampanjan edistymistä voi seurata Liberaalien nettisivuilla hienoakin hienomman kartan avulla, joskin karttamerkinnät tuottavan sovelluksen tekijänä olen tietenkin jäävi kehumaan. (Suurempi kartta täällä.) Alkusaldo on mukavan pieni, jotta kasvunvaraa on reilusti. ;)

Kasvu tapahtuu ja keräys etenee laittamalla nimiä paperille. Jos siis kannatat sitä, että liberaaleja arvoja ajetaan suomalaisessa demokratiassa, niin tartu toimeen ja tulosta itsellesi kannattajakortti kannattajakorttikoneella. Jos et omista tulostinta tai haluat kerätä enemmänkin nimiä kuin vain omasi, niin ota yhteyttä minuun tai puoluesihteeriin, niin toimitamme sinulle sopivan määrän paperisia kortteja.

Muuten, jos sinua kiinnostaisi enemmänkin organisoida keräystoimintaa omalla seudullasi, niin ota toki yhteyttä. Esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin voidaan lähteä laajemmaltikin, Liberaaliteltan kanssa, mikä auttaa huomion saamisessa.

Lisäksi tiedoksi helsinkiläisille ja lähiseudun asukkaille, että joukko liberaaleja aikoo tavata rennommissa merkeissä huomenna torstaina klo 18 OlutRavintola Kaislassa (Vilhonkatu 4), joten sinne vain mukaan, jos poliittinen (ja miksei muukin) läpänheitto ja samanmielinen seura houkuttaa. Tapaaminen on puolueisiin sitoutumaton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.