Pasi ehdokkaaksi 2011?

Olen miettinyt mahdollista ehdokkuuttani eduskuntavaaleissa 2011. (Joo, oletetaan, että ne on silloin, vähän epäilen eduskunnan hajoamista nyt.) Olin jo tavallaan päättänyt jäädä pois vaaliyritelmistä ja keskittyä pelkkään mielipidevaikuttamiseen blogaamalla, mutta on ne vaalit ihan kiva harrastus kuitenkin.

Joka tapauksessa, jos lähden ehdokkaaksi, lähden vain liberaalisen puolueen ehdokkaaksi. Ja koska meillä ei nykyisin ole puoluerekisterissä olevaa liberaalipuoluetta, sellainen täytyy saada aikaiseksi. Lauantaina on Liberaalien ylimääräinen vuosikokous, jossa keskustelemme varmasti myös kannattajakorttien keräämisestä. Nykyinen ydinporukka on niin pieni, että sillä korttikampanja ei ole onnistunut.

Kysymys tässä kohtaa kuuluu, onko blogini lukijoiden joukossa ihmisiä, joita kiinnostaisi minun ehdokkuuteni (ja/tai muiden liberaalien osallistuminen vaaleihin) niin paljon, että voisivat kuvitella osallistuvansa kannattajakorttien keräämiseen? Nyt haluan alustavia kiinnostuksen osoituksia kommentteihin tai sähköpostiin (etunimi@etunimi.fi) ennen lauantaita eli mielellään heti.

Et sitoudu vielä mihinkään, lähinnä kartoitan onko tavoite edes realistinen tai löytyykö riittävästi kysyntää. Ei ole merkitystä sillä, oletko Keski-Suomesta vai muualta. Sinun ei edes tarvitse olla Liberaalien jäsen osallistuaksesi korttien keräämiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.