Kilpailu: Löydä kaikki virheet

Lars vastasi eiliseen kirjoitukseeni Talousdemokratia on populistista pelleilyä asianmukaisesti otsikolla Erään Pasi Matilaisen pelleilystä. (Harmi, että hän unohti linkittää kirjoitukseeni, sillä se olisi tehnyt hänen oman bloginsa lukijoille keskustelun seuraamisen helpommaksi.)

Larsin kirjoitus luonnollisesti oikein kuhisee virheitä. Hän ei paitsi ymmärrä lainkaan talouden ja ihmisten toimintaa, hänellä on ilmeisesti myös huomattavia vaikeuksia ymmärtää ja muistaa lukemaansa esimerkiksi allekirjoittaneen näkemyksistä. Toki osa asiavirheistä voi johtua siitäkin, ettei hän vain ole halunnut perehtyä asiaan tai sitten hän tietoisesti viljelee vääriä todistuksia.

Joka tapauksessa, en nyt ehdi kirjoittaa blogausta, jossa käsiteltäisiin kaikki — tai edes pahimmat — Larsin kirjoituksen virheet, joten julistan kilpailun: löydä kaikki virheet Larsin kirjoituksesta. Jos kommentoit niistä Larsin blogiin, kannattaa kopio laittaa tänne, sillä täällä moderoidaan vain asiattomia kommentteja eikä epämiellyttäviä, eikä täällä myöskään julisteta keskustelua päättyneeksi.

Palkintona mainetta ja kunniaa kaikille osallistujille. :) Mutta vaikka tämä kilpailu ei saavuttaisikaan rajatonta suosiota, aion käsitellä kyseiset virheet myös itse paremmalla ajalla. Menee kyllä varmasti ainakin ensi viikolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.