Vaaliblogista poliittinen blogini

Muutin mieleni. En siirräkään blogaamista kokonaan takaisin tänne, vaan jätän poliittisen blogaamisen kokonaan Uuden Suomen blogiin ja täällä pasi.fiissä kirjoitan kaikista muista asioista. Koska en aio enää kopioida poliittisesta blogista tekstejä tänne, tämä blogi tulee varmasti olemaan hiukan hiljaisempi. Toisaalta, tämä voi saada uutta eloa aiheen rajauksesta. Saa nähdä.

Poliittisista näkemyksestäni kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin suunnata tänne tai tilata ko. blogin syöte. Syöte tuolta poliittisesta blogistani tulee muuten tämän blogin sivupalkkiin, johon sen juuri lisäsin.

4 thoughts on “Vaaliblogista poliittinen blogini”

  1. En nyt oikein ymmärrä… nyt sinulla on kaksi blogia enkä oikein tiedä missä raja menee? En myöskään ole varma tulisiko minun linkittää molempiin blogeihin vai yhteen blogiin ja miten minä erottelen nämä blogit kätevästi toisistaan blogilistassani? Mikä on ylipäätään se perustelu, että halusit tehdä Uudesta Suomesta poliittisen blogisi? Oliko sillä niin paljon enemmän lukijoita tjsp? Yksi ongelmahan on, että Uusi Suomi saattaa ihan oikeasti sensuroida tekstejäsi kun taas oma domainisi on tietysti sinun itsesi hallussa…

  2. Raja on selvästi kerrottu tuossa yllä, ja se Usari-blogi on melko varmasti se aktiivisempi. Jokainen tietysti päättää itse linkityksestään, mikä minä siitä olen määräämään. 😉

    Kyllä sillä Usari-blogilla on enemmän näkyvyyttä ja enemmän lukijoita. Ilman sitä blogia olisi jäänyt tämäkin ihme näkemättä: eli tuo juttu oli puolisen tuntia Uuden Suomen etusivun pääuutisena eilen. (Näköjään olen saanut oman asiasanankin Usariin.:))

    Sensuurin mahdollisuus on tietysti olemassa, mutta Usarin kohdalla lienee verrattain erittäin pieni. Hesarissa en blogaisi. 🙂

  3. Tuo on kyllä ihan hyvä pointti. Uusi Suomi on Verkkouutisten ohella ehkä meille myötämielisin media. Eikä siellä tosiaan sensuroida kuin Uuden Suomen haukkumista, kovaa kiroilua tai rasismilta haiskahtavaa maahanmuuton kritisointia, eli kaippa siellä saa melko rauhassa olla.

    Siirrän linkin sinun uuteen blogiisi ainakin toistaiseksi kun en yleensä harjoita tuplalinkitystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.