Itse rumuus

Jos sivusto näyttää mielestäsi rumalta, ja jotkin saittini osat jopa toimimattomilta, niin siihen on hyvä syy. Kyllästyin nimittäin edelliseen palveluntarjoajaani ja siirsin sivustoni Sigmatic Oy:n palvelimelle. Samalla päivitin uusimpaan WordPressiin ja uusimpaan SandBox-leiskaan, jonka ajattelin muokata mieleisekseni. Kyseinen muokkaus on vain vielä kesken. 🙂

Siirto on muutenkin vielä hieman vaiheessa, joidenkin tietokantojen salasanat muuttuivat, PHP:n versio muuttui, jne., ja kaikkia näitä muutoksia en ole vielä ehtinyt huomioida. Tällä hetkellä käytettävissä oleva energia suuntautuu erääseen projektiin, joka toimi laukaisimena palveluntarjoajan vaihdolle. Edellinen sellainen nimittäin oli mukamas “tietoturvasyistä” blokannut erään tarvitsemani ominaisuuden, mutta ei kahdesta pyynnöstä huolimatta osannut kertoa kyseisiä tietoturvasyitä. Kalliimmassa palvelupaketissa kyseistä estoa ei kuitenkaan olisi ollut…

Leave a Reply

Your email address will not be published.