Liberaalit, ohoi!

Kunnallisvaaleihin on enää vain vuosi aikaa. Tämän vuoksi liberaalitoimintaa olisi alettava viimeistään näillä hetkillä elvyttämään Keski-Suomessakin. Olen jo joillekin tietämilleni liberaalihenkisille keskisuomalaisille laittanut asiasta meiliä, mutta jos olen unohtanut juuri sinut tai en tunne sinua entuudestaan, mutta olet kiinnostunut asiasta, niin laitahan pikimmiten kommenttia alle tai pistä minulle sähköpostia osoitteella etunimi @ etunimi piste fi. Tänks. 🙂

4 thoughts on “Liberaalit, ohoi!”

  1. Taisi ainakin ek-vaaleissa olla aika hiljaista Pohjois-Suomen ja P-Savon osalta. Mutta se ei tietenkään tarkoita etteikö siellä liberaaleja olisi, korkeintaan se osoittaa heikkoa järjestäytymisastetta ja aktiivien puutetta.

    Puoluesihteeri Mika Mustalahti varmasti tietää onko niiltä leveysasteilta jäseniä, joten jos esimerkiksi sinulla on aikaa ja tahtoa ruveta järjestämään asioita kotiseudullasi, niin kannattaa ottaa yhteyttä Mikaan (yhteystiedot puolueen sivuilla http://www.liberaalit.fi) ja viedä hommaa eteenpäin. Mikalta saa muuten myös kannattajakortteja, joita pitäisi koko maassa saada viisi tuhatta täytettyä, jotta puolue saadaan takaisin puoluerekisteriin.

  2. Pasi, kyllä vain, minä ja Joni J. oltiin ek-vaaleissa. Joni on tosin sittemmin vaihtanut Vihreisiin. Viime kunnallisvaaleissa Jyväskylässä ei ole ollut edustusta.

    Heh, pitäisi muuten jotenkin saada kommenttisi erottumaan paremmin omistani. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.