Heihei Sitemeter.

Pinserin esimerkkiä seuraten luovuin SiteMeter-tilastoinnista. Perustelut kannattaa lukea Pinseristä ainakin muidenkin SiteMeter-käyttäjien. Google Analytics on ollut itsellänikin käytössä jo jonkin aikaa, joten suurta vahinkoa tästä ei syntynyt.

Sinänsä kuitenkin harmi, SiteMeter olisi tällä viikolla mitannut 30. tuhannen kävijän sivustollani. Kaikkiaan kävijöitä on ollut hiukan enemmän, sillä ennen SiteMeteriin siirtymistä muutoin tilastoitiin n. 7000 kävijää, jotka olivat luvussa mukana, kun tammikuussa uutisoin 25 tuhannesta kävijästä. Nyt totaali on siis noin 37k, puolessa vuodessa on siis paukkunut ihan hyvin.

One thought on “Heihei Sitemeter.”

  1. Itselläni on vähän sellaisia kokemuksia, että Google Analytics ei kerää talteen kaikkia käyntejä. Muihin laskureihin tallentuneet käynnit eivät jostain syystä näy Analyticsin raporteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.