Läski tutisee, kun blogaaja blogaa

Nyt se on sitten ohi, nimittäin Harrin ja allekirjoittaneen välinen laihdutushaaste. Harri pääsi vuodenvaihteen 99,7 kilosta 83,7 kiloon ja minä pääsin 98,5 kilosta 85,3 kiloon. Omalla kohdallani siis 13,4% painonpudotus viidessä kuukaudessa! Ei hassummin, vaikka jäinkin 0,3kg tavoitteesta.

Kirjoittelin aiemmikin laihdutusmetodistani, eikä tuon edellisen läskiblogauksen jälkeen juuri mikään ole metodin suhteen muuttunut. Edelleenkin tuli vain syötyä vähemmän — mutta riittävästi — ja liikuttua tavanomaiseen tapaan, eli ei ehkä aivan tarpeeksi. Viimeisen puolentoista viikon loppukiri tuli tosin otettua turvautumalla vähähiilihydraattiseen ruokavalioon mm. karppaus.infon ruokaohjein. Ei maistunut lainkaan hassummalta syödä pizzaa, jonka pohja tehtiin maustamattomasta jogurtista ja emmental-juustosta. 😛

Tästä jatketaankin sitten ylläpitohaasteella. Tarkoitus olisi pitää keskipaino alle 86,0 kilon syyskuun loppuun asti. Tausta-ajatuksena tässä on se, että siihen mennessä terveelliset ruokailutavat jäisivät toivottavasti pysyviksi ilman että erikseen tarvitsee tarkkailla syömisiään. Tätäkin kehitystä seurataan näillä sivuilla.

Huominen punnitustulos tosin voi hieman heiketä, tänään on nimittäin ensimmäisen haasteen sekä vanhempainvapaani päättymisen kunniaksi tarkoitus käydä ulkona syömässä, ja vieläpä ihan huolella. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.