Kommentti Pravdaan

Hesarin keskustelupalstalle lähetetyistä kommenteista kannattaa aina tehdä varmuuskopio muualle nettiin, erityisesti jos kommentti koskee ilmastonmuutosta tai monikulttuurisuutta. Tällä tavoin on mahdollista selvittää Hesarin sensorin herkkyyttä. Seuraava kommentti meni kuitenkin läpi sellaisenaan, vaikka ilmastonmuutos tuli mainittua. 😉

CCD ei rajoitu vain Yhdysvaltoihin

Työmehiläisten katoamista laajamittaisesti on tapahtunut myös Euroopassa, eikä kyseessä ole mikään uusi ilmiö. Uutta tosin on se, että asiasta syytetään matkapuhelimia, joita tosin ei silloin 60-luvulla tainnut olla kovin montaa, vaikka mehiläisiä katosi silloinkin, saati 1896, jolloin ensimmäiset joukkokadot on dokumentoitu. Ihan mahdollisesti kyseessä voi olla jokin luonnollinen, pitkän aikavälin säännöllinen tapahtuma, jossa mehiläiset harventavat populaatiotaan.

Oikeastaan ainoa mikä asiassa ihmetyttää on se, ettei siitä ole (vielä) syytetty ilmastonmuutosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.