Porvareita oomme kaikki…

Varovaisesti ja salaa itsekseni odotin, että kun tähän maahan saadaan pitkästä aikaa porvarihallitus, niin politiikka järkeistyy edes jonkin verran. Joitakin hyviä ehdotuksia uusilta ministereiltä on jo tullutkin, mutta valitettavasti yksi iso järjettömyys lakaisee ne kaikki maton alle. Hävetkää.

Uusi päätös perustuu porvarihallituksen ohjelmaan, jossa luvataan puoluetukeen tasokorotus kuluvan vuoden heinäkuun alusta lukien. Tukeen käytetään lähes 2,8 miljoonaa euroa enemmän kuin kuluvan vuoden budjettiin on merkitty. Samalla erillinen vaalityön tukeminen loppuu.

Puoluetukea on tänä vuonna maksettu runsaat 62 000 euroa kansanedustajaa kohden. Sen päälle on tullut 12 500 euroa vaalivuoden tukea. Nyt tuki nousee 90 000 euroon edustajaa kohden.

Olen kirjoittanut puoluetuesta ennenkin. En siis lisää tähän enää mitään, paitsi syvän paheksuntani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.