Yrjöperskeles

Harvoin puffaan uusia blogeja, mutta huomasin juuri tuoreen Yrjöperskeles-blogin, jonka tuorein kirjoitus, Monikulttuurisuus ja lastensuojelu, tuo hyvin esiin useitakin asioita, jotka tässä maassa ovat yleisemminkin pielessä.

Kirjoitus koskettelee lähinnä lastensuojelulaitoksia, hieman pitkähkösti ja hieman rönsyilevästi, mutta täyttä asiaa koko teksti. Oli surullista lukea kuinka häpeällisessä tilassa julkinen lastensuojelu on, varsinkin kun lapset ja nuoret ovat juuri niitä haavoittuvimpia ihmisiä, joiden asioiden ei soisi menevän mönkään vain sen vuoksi, että aikuisilla on tietyt poliittiset ideologiat kilahtaneet tajuntaan. Ja samat poliittiset suuntaukset jäytävät koko julkista sektoria… Suosittelen tuon kirjoituksen lukemista, ajatuksia herättävä.

Toivottavasti Yrjöperskeleen taso säilyy. (Blogin aikaisempikin fiktiivinen kirjoitus on oikein mainio. Valitettavasti sekään fiktio ei ole enää kovinkaan etäinen mahdollisuus.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.