Gallerian varjovaalit

Irc-gallerian varjovaaleissa tilanne (linkki vaatii kirjautumisen galleriaan) näyttää hyvältä! Olen Keski-Suomessa jaetulla 12. sijalla huikealla 1,84% ääniosuudella täysi-ikäisten galleristien äänistä. Kiitoksia kaikille tähän mennessä äänestäneille varjotuesta, tästä on hyvä jatkaa. Ja ei muuta kuin loputkin galtsuun äänestämään (allekirjoittanutta;)). Äänestäminen vaatii Irc-gallerian tunnuksen, mutta rekisteröityminen on helppoa ja sieltä voi hyvin lähteä vaalien jälkeen.

4 thoughts on “Gallerian varjovaalit”

  1. Tiedoksi:) Nuorison puheiden perusteella Seppo Lehto voittanut Tampereen Normaalikoulun varjovaalit

    Jussi Halla-aho voittanee Hkissä?

  2. Seppo Lehdon voittoon Tampereella nuorisovaaleissa en usko, ohimennen kuullut “nuorison puheet” tuskin edustavat kovinkaan suurta otosta. Ääniosuus lienee kuitenkin varmasti suurempi kuin oikeissa vaaleissa.

    Halla-ahokin epäilemättä pärjää Helsingissä, ja hän ehkä myös oikeissakin vaaleissa.

    (Poistin haulitornin tähystäjän kommentista linkit Lehdon vaalisivuille, koska tältä sivustolta ei moiseen roskaan linkkejä lähde.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.