Radiohiljaisuus

Tässä ollaan viime aikoina oltu vähän hiljaista miestä, tai jos on puhuttukin, niin kieli on muistuttanut etäisesti norjaa. Vatsataudissa on siis oltu, huomenna olisi tarkoitus selvitä jo töihinkin neljän päivän tauon jälkeen.

Ei ole jaksanut/ehtinyt blogatakaan, vaikka aiheita olisi piisannut. Esimerkiksi Eero ja Tavja jaksavat aina hämmästyttää kyllästyttää yhä uudelleen. Ehtimättömyys ei johdu yksin vatsataudista, vaan ennen sitä ja nyt sen jälkeen hommaa piisaa. Saimme nimittäin viime viikolla avaimet uuteen asuntoomme, jossa on remontteeraamista hyvinkin pariksi viikoksi. Samalla asunnon osakekirja siirtyi toisen pankin holvista meidän pankkimme holviin. 🙂

Joka tapauksessa, lähiaikoina voi olla hiljaista blogissa… Pahoitteluni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.