Tuomioja vaihteeksi irti todellisuudesta

Ulkoministeri Erkki Tuomioja on jälleen kerran täysin pihalla. Nyt hän tyrmää valtionvarainministeriön kehittämän julkisen hallinnon tuottavuusohjelman. En ole ohjelmaa lukenut, joten en kommentoi sitä, mutta Tuomioja kommentoi sitä HS:n mukaan mm. näin: “Hän suomii tavoitteena olevan, että kaikki yksityisen sektorin työpaikkavitsaukset pätkätöistä eläketurvattomuuteen ja keskinäisestä kyräilystä optioihin olisi tuotava myös julkiselle sektorille.” Korjatkaa vain jos olen väärässä, mutta eikö juurikin julkinen sektori ole Suomen suurin pätkätyöllistäjä? Kysyä voi vaikka lähimmältä sairaanhoitajalta. Tai eikö juurikin yksi valtion suurimmista yhtiöistä Fortum ole vastuussa eniten kansalaisia ärsyttäneistä optioista? Erkki hei haloo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.