Rikolliset Ruotsin ministerit, osa 2

Kaikki varmaan vielä muistavat taannoisen äläkän, joka syntyi siitä, kun eräät Ruotsin uuden porvarihallituksen ministereistä olivat mm. maksaneet lapsenvahdeille pimeästi. Uusi informaatio tuo mielenkiintoisen näkökulman tähän suureen vääryyteen.

Johan Norberg nimittäin ehdotti ruotsalaisille toimittajille, että nämä soittaisivat useisiin verotoimistoihin ja esittäytyisivät henkilöinä, jotka ovat palkanneet naapurin tyttären lapsenvahdiksi ja haluavat tietää miten ilmoittaa ja maksaa asiasta verot. Norberg veikkasi, että 50% verotoimistoista sanoisi ettei moiseen kannata vaivautua, verot voi jättää huoletta maksamatta. Hän oli väärässä. Jopa 92% ruotsalaisista verotoimistoista vastasi Grannar.se:n kyselyyn, että kyseisen verolain voi jättää huomiotta.

Voi niitä syntisiä ministereitä! On se kamalaa, kun jätetään maksamatta verot, jotka eivät veroviranomaisiakaan kiinnosta. Oikea synti on se, jos kyseinen (ja moni muu) verolaki ei Ruotsissa nykyisen hallituksen aikana muutu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.