Aika luovuttaa

punasoluvarasto.pngVeripalvelun punasoluvarastot ovat edelleen vajaina O+ ja A+ -veriryhmien osalta, erityispotilaiden ylimääräisen tarpeen vuoksi.

Nyt on siis sopiva aika marssia lähimpään verenluovuttamoon eli veripalvelutoimistoon. Jyväskylän toimisto meni jo tältä päivältä kiinni, mutta esimerkiksi huomenna torstaina verta voi Jyväskylässä luovuttaa puolesta päivästä iltakuuteen.

Itse kävin eilen töiden jälkeen luovuttamassa viidennentoista kerran. Veri oli pysynyt paksuna, hemoglobiini oli tällä kertaa 167. Ja pitihän siellä tietysti juoda pullakahvit, vaikka tuo etusivun käppyrä ei pullasta tykkääkään… Kuuluu vaan asiaan. 🙂

Lisäys 15:19: Tehdäänkin oikeastaan niin, että haastan tämän blogin lukijat luovuttamaan verta vielä tämän kuukauden puolella, mikäli edellisestä kerrasta on kulunut tarpeeksi aikaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.