Kommenttilootan kaunistuksia

Asentelin eilen kommenttiosion ilmettä piristämään Favatars– ja Gravatar-lisäosat. Eli mikäli kommentoijan omalla sivustolla on määriteltynä favicon, ilmestyy se kommentoijan nimen eteen. Esimerkiksi omissa kommenteissani näkyy tuo musta P-kirjain nimeni edessä. Lisäksi jos kommentoija on rekisteröitynyt Gravatar-palveluun, ilmestyy kommentin oikealle puolelle hänen gravatar-kuvakkeensa. Muiden kommenteissa tämä tila on valkoinen tyhjä alue.

Samalla vaivalla asensin myös Subscribe to Comments -lisäosan, jonka avulla kommentoijat (ja muutkin lukijat) voivat tilata minkä tahansa kirjoituksen kommentit sähköpostiinsa. Näin ei tarvitse käydä tarkistamassa esimerkiksi onko joku kommentoinut kommenttiasi, vaan siitä tulee ilmoitus meiliin. Omia tilauksiaan voi tietenkin myös hallita ja lopettaa.

Yksi graafilisäosani käyttäjä on muuten törmännyt yhteensopivuusongelmaan graafin ja favatars-lisäosan kanssa, ts. graafi ei näy, kun favatars on aktiivinen. Tämä kannattaa muidenkin sekakäyttäjien tarkistaa, joskaan itselläni tuo ongelma ei toistu, eikä kummankaan lisäosan koodista löydy mitään ilmeistä vikaa.

2 thoughts on “Kommenttilootan kaunistuksia”

Leave a Reply

Your email address will not be published.