Identiteetin varastaminen

Hei sinä Pasi-niminen henkilö Keravalta (postinro 04230), joka olet syntynyt 10.4.1983: GameSpy-tunnuksesi salasana on vaihdettu, etkä voi enää väärinkäyttää sähköpostiosoitettani kyseiseen tarkoitukseen. Hanki oma.

Meni ihan pieni hetki ennenkuin tajusin miksen voinut rekisteröityä samaan palveluun itse Civilization IV:n kautta. Hölmö ohjelma ei osannut valittaa, että sähköpostiosoite on jo käytössä.

PS. Muutkin samannimiset henkilöt, jotka keksivät rekisteröityä eri palveluihin minun osoitteellani tulevat kokemaan saman kohtalon, salasana vaihtuu yllättäen ja/tai tunnus lakkautetaan. Jälkimmäinen kohtalo kävi tätä edellisen kerran viikonloppuna nimimerkille Babl0, palveluna oli SparkNotes, mikälie sekin. Harmi kun ei eletä jenkeissä, identiteetin varastamiset on siellä sen verran pinnalla, että kehtaisi varmaan haastaa oikeuteenkin. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.