Mattikin äänestää Saulia

Iltasanomat kertoo tänään seuraavaa:

– Meikäläinen on hyvinä vuosina kutsuttu Linnan juhliin. Kun katselee nykyistä touhua, niin en menisi, jos kutsuttaisiin, Matti Nykänen vakuuttaa ja sanoo antavansa Mervin tavoin äänensä Sauli Niinistölle.

On vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, olla tässä asiassa eri mieltä maailman parhaan mäkihyppääjän kanssa. 🙂

2 thoughts on “Mattikin äänestää Saulia”

  1. Missäs vaiheessa sinä käännyitkään vasemmistolaisnuoresta oikealle? Vai onko kyse nyt pelkästä Niinistö-maniasta? Tuli vaan mieleen…

  2. Ikä tuo viisautta. 😉 Tosin taivun kyllä enemmän liberaaliin (sanan ei-amerikkalaisessa merkityksessä) suuntaan kuin oikealle tai vasemmalle, joskin jos kahdesta pahasta pitää valita, niin oikeistolaisuus on kuitenkin hieman lähempänä totuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.