Viimeinen edari

Osallistuin tänä iltana uskoakseni viimeiseen JYY:n edustajiston kokoukseeni. Olin paikalla juurikin niinikään viimeistä kokoustaan viettäneen vuonna 2003 valitun edustajiston varajäsenen ominaisuudessa Pörssin&Dumpin edustajana, kun taas niin ja niin moni oli ehtinyt valmistua tai muusta syystä estyä, joten tällaisen varajäsenlistan puolivälin kaverin oli astuttava remmiin vielä yhden kerran. 😛

Joka tapauksessa tässä yhteydessä haluan kiittää kaikkia entisiä edustajatovereitani sekä ehdottomasti myös vuoden 2000 hallitustovereitani. Oli kivaa. Jotkut esittivät vastaavat kiitokset jo kokouksessa, mutta itse olin moiseen liian väsynyt. Niin joo, ja kaikki vuosien saatossa allekirjoittanutta äänestäneet ansaitsevat myös kiitoksen! Ilman teitä koko opiskelijapoliittinen “urani” olisi jäänyt vieläkin tyngemmäksi. 😀

PS. Lisäksi onnea ja menestystä parille tutulle, jotka aloittavat oman uransa uusina edustajina marraskuussa valitussa uudessa edustajistossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.