Sale bloggaa!

Niinistö näkyy avanneen oman blogin. Täytyy sanoa, että välittömästi tuli ruksattua tuo blogilistaan, harmi kun blogista ei saa feediä ulos. Alustana on näköjään Mambo, jota on itsekin tullut muutamaan otteeseen käytettyä projekteissa. Harmittavasti siitä ei (ainakaan tietääkseni) saa feedinä ulos muuta kuin etusivun materiaalin, ja sitähän tuo blogi ei Niinistön kampanjasivulla ole. No, toimiihan tuo blogilistakin.

Ennenkuin kukaan ehtii huomauttamaan, onhan se myönnettävä että Saulin blogi ei ole ensimmäinen presidenttiehdokkaan blogi, ainakin Hautala on pitänyt omaansa jo ties kuinka kauan. Mutta ainakaan muilla “pääehdokkailla” blogia ei ole, enkä usko että tuleekaan. Niinistöllä on tässä tietysti se etu, että on virkavapaalla, niin riittää aikaakin (toivottavasti jatkossakin) blogata. Ihan positiivista kuitenkin tämän blogimedian käyttö myös tässä yhteydessä, antaa vähän läheisemmän kuvan presidenttiehdokkaasta. Vai pitäisikö mahdollisen tulevan puolustusvoimien ylipäällikön olla kansasta etäinen? Ei minusta, ei ainakaan nykymaailmassa. Hyvää kehitystä.

Kiitokset tästä linkkivinkistä muuten tällä kertaa avovaimolle, ehti huomata tuon ennen meikäläistä. 🙂

One thought on “Sale bloggaa!”

  1. Tervetuloa tutustumaan siihen kuinka syvältä demarimafia on.

    Takaamme että on yllättäviä näkökulmia **linkki poistettu ylläpidon toimesta – yllyttää rotuvihaan**

    Turun demarimafia

Leave a Reply

Your email address will not be published.