Cat Exhibition @ Jyväskylä / Kissanäyttely Jyväskylässä

I’m helping out at a cat exhibition in Jyväskylä on 26th of September, so I’m posting this post to advertise that event, which is organized by Suomen Ragdollystävät-seura (The Finnish Ragdoll Fanciers’ Association). So, if you’re around in Jyväskylä at that time, please feel free to pay a visit. Here’s official announcement of the exhibition. Cheers. 🙂

[update] Och samma på finska: eli siis auttelen rotukissanäyttelyn järjestämisessä ja siksipä sitä on mukava mainostaakin. Näyttely pidetään Jyväskylän Valorinteessä 26.9.2004 ja siellä on ainakin paljon ragdolleja (söpöjä kuin mitkäkin pienet eläimet) ja sitten myös muita rotukissarotuja. Taustatekijänä on tuo yllämainittu ragdoll-yhdistys. Eikä maksa paljoo. Eli sinne kaikki käymään ja kissoja ihailemaan. Katso vielä tuo virallinen ilmoitus näyttelystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.