Lahjojen lahja

Näin joulun alla sitä päätyy paatuneinkin shoppailua kammoava raavas mies kauppaan tavalla tai toisella, ja onhan siellä kaupoissa vaihteeksi ihan mukava kierrelläkin. Ja onnistuinpas bongaamaan Suomalaisessa kirjakaupassa Jyväskylässä aiemmin tänään oikean Lahjojen Lahjan: mikäpä piristäisi tunnelmaa sen paremmin kuin lahjaksi annettu peli ja palapelithän kun ovat peleistä terveellisimpiä (lue: kehittävät aivotoimintaa; rasitus sydämelle ja hermoille on asia erikseen), niin hulppea kahdeksantoistatuhannen (18000) palan yli kolme metriä leveä ja puolitoista metriä korkea palapelien kuningas todellakin olisi lahjoista parhaimpia… Monellakin tapaa. Harmi, että valtavan palapelilaatikon kyljessä komeili 189,00 euron hintalappu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.