JYY:n edustajistovaalit

Syksy tulee ja siten myos JYY:n edustajistovaalit pukkaavat pian paalle, joten mina olen jalleen kerran ehdokkaana, poissaolostani huolimatta. Jos huvittaa olla huvittunut, kannattaa ehka vilkaista vaalimainosjulistettani seka vaalisivuilla olevia tietojani

Niin ja kirjoitin ylla etta “syksy tulee,” koska taalla se on edelleenkin viela tulossa. Lehdet alkavat kellastua ja tuulisuus lisaantyy, mutta yhteenkaan pahaan vesisateeseen en ole viela joutunut ja paivat ovat paasaantoisesti aika lampimia. Vahan toista kuin siella kotipuolessa? 🙂

2 thoughts on “JYY:n edustajistovaalit”

  1. Harmi kun en itse paassyt vaalivalvojaisiin… Aanisaalis jai itsellani vahan heppoiseksi, osittain ehka sattuneesta syysta, mutta vaalilaskentaohjelmani ei kuulemma kaatunut edes tositilanteessa ja siellahan ne on krediitit tulossivun lopussa, kuten pitaakin, joten tyytyvainen tassa taytyy olla. 🙂

    Cheers, ja pitakaa P&D:n lippu korkealla. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.