Tentti

Päivän tentti meni kaiketi ihan ok, eli enköhän minä sen läpi pääse, vaikkakaan arvosana ei liene nouse kovin korkeaksi. Nyt tulin juuri Suonenjoelle, siirrettiin suurin osa kamoistani pois kämpältäni tänne, jotta sen saa tyhjäksi helposti, kun kahden viikon päästä lähden Ediin.

One thought on “Tentti”

 1. Greetings from Germany!
  I dont understand your site, sorry i´m writing here,
  but i did not find a mail-address…
  I found your site via google, searching for “Eino Grön – Sä Kuulut Päivään Jokaiseen”. You generated a winamp-playlst containing this song. I think it might be a bit illegal, but i ask you to mail me a copy of this, because i love this tango! It is very hard to find… So i hope you are not offended by my mail. Greetings and regards,
  Ullrich
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.