Ylimääräisten verojen maksaminen ei kiinnostakaan suomalaisia?

Reissumiehet Riku ja Tunna kaipailevat monien muiden tavoin korkeampia veroja ja korkeampaa veronmaksuhalua Suomeen. Hyvinvointivaltion kummit -sivustollaan kaverukset ohjeistavat ihmisiä lähettämään ylimääräisiä "veroja" suoraan Valtiokonttorille, mutta taitaa vielä olla varsin epäselvää, voiko Valtiokonttori moisia lahjoituksia edes ottaa vastaan lain puitteissa.

Tämän johdosta kaikkien lisäveronmaksuhaluisten auttamiseksi avasin eilen Lisäverokauppa-palvelun, jonka myynnistä todennäköisesti yli 80% päätyy erilaisten väliportaiden kautta verottajalle ja mahdollisesti enemmänkin.

Lisäverokauppa sai siinä mielessä hyvän vastaanoton, että vuorokaudessa sivulla on käynyt jo ainakin yli tuhat ihmistä. Luultavasti enemmänkin, sillä osa on linkittänyt suoraan verkkokauppaan, jonka statistiikkaa minulla ei ole saatavilla.

Tästä huolimatta Lisäverokaupan myynti on toistaiseksi tasan nolla. Eikö suomalaisia siis kiinnostakaan ylimääräisten verojen maksaminen? Mitä sanovat kaikki Puheenvuoron korkeampia veroja kaipailevat, täällähän teitä on riittämiin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *